zo 15 dec.

|

The Neverending Park

Een democratische namiddag voor bijna iedereen (In Search of Democracy 3.0) | THEATER

Een fijne en dynamische namiddag met theater, muziek en directe dialoog waarbij we je meenemen in ons onderzoek naar de geschiedenis, het nu en de toekomst van de democratie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een democratische namiddag voor bijna iedereen (In Search of Democracy 3.0) | THEATER

Tijd en locatie

15 dec. 2019 15:00

The Neverending Park, Museum Hof van Busleyden, Sint-Jansstraat 2a, 2800 Mechelen

Over het evenement

Meer info, foto's en persknipsels over de voorstelling + bestel tickets!

---

 

Autoritaire leiders, algoritmes en globalisering. Democratieën staan van alle kanten onder druk. Als we macht op een eerlijke manier willen vormgeven, moet er iets veranderen. Maar wat precies, en hoe? 

Wij, Stichting Nieuwe Helden, ARSENAAL en Het Zuidelijk Toneel, gaan op reis door Europa met een nieuw project: In Search of Democracy 3.0 (Op Zoek naar Democratie 3.0). Samen met lokale partners en burgers doen we onderzoek naar hedendaagse democratieën, met al hun uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst. 

In Search of Democracy 3.0 bestaat uit een interactieve live performance, een documentaireserie, een lezing en een online kennisplatform. Op TAZ#2019 zijn we gestart met de tour van de live onderzoeksperformance Een democratische avond (namiddag) voor bijna iedereen. Een fijne en dynamische namiddag waarbij we je meenemen in ons onderzoek naar de geschiedenis, het nu en de toekomst van de democratie. We geven niet alleen een analyse maar zoeken ook actief naar nieuwe mogelijkheden en ideeën. Dus wees bereid om geprikkeld te worden.

De combinatie van theater, muziek en directe dialoog zorgt voor een open en toegankelijke sfeer waarbij je zelf kunt kiezen of je deelneemt aan het onderzoek of dat je liever kijkt naar wat er gedacht en besloten wordt. In elk geval tot gauw!

---

TICKETS   € 15 / 12 / 10 / 3 (UiTPAS met kansentarief)

Deel dit evenement