vr 14 feb.

|

The Neverending Park

Gouden Pijlen Gooien met Valentijn | DEEP DEMOCRACY

Neem de tijd om op Valentijn verbinding te maken met iemand die voor jou een speciale betekenis heeft. Erken en waardeer deze personen. Je doet dit door 'gouden pijlen' te gooien (een techniek van de Lewis-Methode van Deep Democracy). Met Fanny Matheusen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gouden Pijlen Gooien met Valentijn | DEEP DEMOCRACY

Tijd en locatie

14 feb. 2020 19:30 – 22:00

The Neverending Park, Museum Hof van Busleyden, Sint-Jansstraat 2a, 2800 Mechelen

Over het evenement

Neem de tijd om op Valentijn 14 februari 2020 te verbinden met iemand die voor jou een speciale betekenis heeft, en deze personen te eren en te erkennen.

 

Schrijf je hier in!

---

Op deze avond krijg je de kans om te ervaren hoe je je onderlinge relatie kan verdiepen met de krachtige tool Gouden Pijlen van de Lewis Methode van Deep Democracy. Je wint waardevolle inzichten zowel over jezelf als over de persoon die je zo graag in je leven hebt. Dus kom met je partner, een vriend of familielid en wissel met hem of haar een misschien ongewoon maar betekenisvol teken van genegenheid uit.

In onze cultuur vandaag, hebben we geleerd om bescheiden te zijn, en onszelf en anderen eerder kritiek te geven dan complimenten. De Gouden Pijlenmethode is er om je te helpen bewust worden van je gaven, talenten en sterktes en om een gevoel te creëren van verbondenheid, dankbaarheid, aanvaarding en waardering.

We starten de avond met een korte check-in. Daarna is er een demo van de Gouden Pijlen. Vervolgens krijg je ruim de tijd om Gouden Pijlen te gooien met wie jij uitnodigde op deze speciale avond. We sluiten af met een streepje muziek van Cannaerts & Van Cutsem.

Er is een bar met drank en hapjes aan democratische prijzen.

Wil je dit event van HUMMUS financieel steunen, dan kan je een vrije gift voor de organisatie achterlaten of een boek kopen Van zondebok naar zebra, meteen een leuk cadeau voor jezelf of voor een geliefde.

Meer info: deep-democracy.be/activiteit/valentijn

---

Schrijf je hier in!

Betaal éénmalig 5 euro voor neverending toegang tot alle activiteiten van het park. 

Bekijk het programma en ontdek alle activiteiten 

Deel dit evenement