za 12 sep.

|

The Neverending Park

Inzichten en adviezen - live in de expozaal

Als voorbereiding op de Slotonderhandeling, nodigen we geïnteresseerde Mechelaars uit om samen met ons enkele vragen te beantwoorden en de meest waardevolle inzichten vast te leggen. Deze vertalen we naar adviezen die we aan de vertegenwoordigers van het stadsbeleid zullen overhandigen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Inzichten en adviezen - live in de expozaal

Tijd en locatie

12 sep. 2020 14:00 – 16:00

The Neverending Park, Museum Hof van Busleyden, Sint-Jansstraat 2a, 2800 Mechelen

Over het evenement

Schrijf je hier in! 

---

Doorheen de expo The Neverending Park hebben we drie maanden lang gesprekken gevoerd, geluisterd, uitgenodigd, ontmoet, nagedacht, verbeeld en verzameld. Vele Mechelaars waren erbij, en daarom willen we jullie nu ook terug uitnodigen om samen met ons te oogsten. Wat waren de belangrijkste inzichten? Wat heeft jullie geraakt? Wat zijn we te weten gekomen over actief burgerschap, participatie, grond, de verhouding tussen stad en burger? Wat kunnen we hieruit leren voor onszelf en voor de stad?

Als voorbereiding op de Slotonderhandeling, nodigen we geïnteresseerde Mechelaars uit om samen met ons deze vragen te beantwoorden en de meest waardevolle inzichten vast te leggen. Deze vertalen we naar adviezen en overhandigen we vervolgens tijdens het slotmoment op zondag 13 september aan de vertegenwoordigers van het stadsbeleid.

Deel dit evenement