do 26 sep.

|

Museum Hof van Busleyden

Soirée Carré (1)

- LEZING - In het kader van het stadproject De Grond der Dingen – lanceerden ARSENAAL/LAZARUS en Museum Hof van Busleyden een reeks lezingen, gesprekken en workshops, met inspirerende uiteenzettingen door kunstenaars, filosofen, sociologen,.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soirée Carré (1)

Tijd en locatie

26 sep. 2019 19:00

Museum Hof van Busleyden, Frederik de Merodestraat 65, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

LEZING/DOE MEE

In het kader van het stadproject De Grond der Dingen – lanceerden ARSENAAL/LAZARUS en Museum Hof van Busleyden vorig seizoen Soirée Carré. Een reeks lezingen, gesprekken en workshops, elke eerste donderdagavond van de maand, met inspirerende uiteenzettingen door kunstenaars, filosofen, sociologen, stedenbouwkundigen en andere experten. Nadien gingen we telkens met elkaar in dialoog en zochten we naar verdieping. Thema's zoals duurzaamheid, ecologie, inclusiviteit, wonen, mobiliteit en levenskwaliteit liggen veel mensen, met het oog op de toekomst, nauw aan het hart.

Soirée Carré was meteen een succes. We organiseren dan ook graag een twee seizoen. De stad (her)denken, de stad (her)verbeelden, de stad maken, kraken en/of smaken. Een stad waarin de burger zelf aan zet is. 

Deel dit evenement