zo 22 dec. | The Neverending Park

Zondag in het park | ACTIVITEIT

Zondag Parkdag. Op zondag is groot en klein welkom in een feestelijk parkgebeuren dat elke keer anders wordt ingevuld. Op 22 december zullen parkbewoners Farbod Fathinejadfard en Willy Thomas hun favoriete kinderverhalen voorlezen voor jou en je kinderen.
Registratie is afgesloten
Zondag in het park | ACTIVITEIT

Tijd en locatie

22 dec. 2019 10:00 – 17:00
The Neverending Park, Museum Hof van Busleyden, Sint-Jansstraat 2a, 2800 Mechelen

Over het evenement

Op zondagvoormiddag kan je om de twee weken afwisselend deelnemen aan een Gesprek zonder Woorden of buigen we ons over de vraag `Wat is De Grond der Dingen?`.

Op zondagnamiddag is groot en klein welkom in een feestelijk parkgebeuren dat elke keer anders wordt ingevuld volgens het weekthema. Met activiteiten zoals een markt, volksspelen, yogasessies, enz.

---

Op zondag 22 december zullen parkbewoners Farbod Fathinejadfard en Willy Thomas hun favoriete kinderverhalen voorlezen voor jou en je kinderen. 

We willen je graag voor deze gelegenheid uitnodigen om die zondag hetzelfde te komen doen. Kom langs met jouw gezin/familie en breng jullie favoriete verhalen mee. Wij lezen ze voor of jullie doen dat zelf, naar believen. We zijn benieuwd welke verhalen zullen opduiken in het park... Welkom!

---

doorlopend

inbegrepen in je ticket

alle leeftijden

Deel dit evenement